Maija kirjoittaa M-Brainin blogissa kotitalouspalveluiden ostosta: ”Lokakuun alusta toimintansa aloittanut suomalainen Nextdoor on ensimmäinen ainoastaan  kotitalouspalveluille omistautunut sivusto, jonka kautta kotitaloudet  ja kuluttajat voivat ilmoittaa tarpeestaan ja kilpailuttaa työtehtäviä. Kenties näitä on useampia, mutta ainakin omaan korvaan tämä tuntuu aika tuoreelta ajatukselta?

Minulle siivoojan hankkiminen kotiin on jokin kangastus keitaasta autiomaassa – hieno unelma, mutta jotenkin hankalasti toteutettavissa. Laiskuus on vaatinut veronsa ainakin tähän päivään saakka. Kotityöpalvelun kautta ongelman voisi ehkä ratkaista helpommin? Ja kellonajasta riippumatta. Palvelun voi palveluntarjoajan mukaan tilata kotiin vaikkapa keskellä yötä. (Miksi muuten siivous tulee mieleen aina myöhään illalla?)” (Mari Koo)