Kulutusjuhla

Kattilan mainostarran liian tiukka liimaus

Mea suivaantui KOKKI-kattilan liian tiukkaan tarraan ja kirjoitti avoimen nettitekstin tuotteen myyjille: ”Kun suuressa viisaudessasi päätit läimäistä teräskattiloiden kylkeen ne isohkot tarrat, joissa kerrotaan onnellisen ostajan nyt olevan uuden KOKKI-kattilan omistaja, niin mahdoitko ajatella ihan loppuun saakka. Otitko huomioon seuraavaa: kun kattilan Citymarketista ostanut henkilö kiiruhdettuaan kotiinsa haluaa sillä mitä pikimmiten tehdä siipalleen lauantaiehtooeinestä, niin mitä luulet, herra KOKKI-yhtiön tiedotuspäällikkö, lukeeko hän ne tarratekstit vai peseekö pois? No ei tod. lue, Vaan pesee. Tai siis yrittää pestä. Yrittää kolme tuntia pestä sitä maailmanlopun liimaa pois.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Jos ei ole maailmanlopun kiire, niin useimmat ärsäritarrat saa irti muovista ja metallista kun laittaa päälle tilkan oliiviöljyä ja antaa olla yön yli.

  2. Asetoni eli jokanaisen työkalupakista löytyvä kynsilakan poistoaine osoittautui lyömättömäksi. Vain pyyhkäisy kylkeen tarrautuneeseen liimapintaan ja kaikki oli veks. Mutta muoviin en suosittele, se on sitten entinen muovi.

    Öljykonsti oli tiedossa mutta valitettavasti taloudesta oli öljy loppu. Ja voin kertoa, että Benecolilla hierominen ei ole ihan sama asia.

  3. Onneksi meillä miehillä, joilla ei ole kynsilakan poistoainetta ja harvemmin oliiviöljyäkään on terävät puukot. Olen nähnyt tuttavapiirissä aika murheellisia kattiloita ja muita esineitä, joista on terällä hinkutettu tarrat pois. Pois turhat liimatarrat ja tilalle helposti irrotettavat mainoskelmut, kiitos.