Kulutusjuhla

Valmissushiateria ei vakuuttanut

Jams maistoi Pirkan Parhaat Sushiateriaa: ”Pakettiin kuului viisi nigiriä, joista 2 lohta, 2 katkarapua ja 1 ilmeisesti surimia ja niiden lisäksi 5 makia, joista en hyvällä tahdollakaan osaa sanoa mitä niissä oli. Riisihän maistui styroksille, mutta en minä oikeastaan enempää siltä odottanutkaan. Paljon paremminkin voi itsensä ravita kuin tällä tuotteella ja jos sushi ei ole tuttu tuote, tällä ei takuulla kannata tutustumista aloittaa.

Paketissahan oli kuitenkin kaikki mitä tarvita saattaa, soijat, inkiväärilastut, wasabit jne. Mutta silti, pienellä vaivalla saa niin paljon parempaa suuhun laitettavaa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Huomasithan että paketti sisältää myös naudanlihauutetta, broiler- ja liha-aromia. Jäi multa ainakin sushit syömättä kun luki takakannen pienen präntin.