Kulutusjuhla

Pakastepullat vertailussa

Narratiiveja-blogin ee suoritti pakastepullavertailua: ”Marjapullat olivat tuoreena hyviä; yksinkertaisia ja kotipullan makuisia. Hillosilmät (mustikka tai mansikka) melko hapottomia ja siemenettömiksi puserrettuja. Myöhemmin jäähtyessään pullat alkoivat maistua liikaa hiivalle.

Piparipullat
olivat pieniä ja kuivia, jauhoisen oloisia. O löysi omastaan hiuksen, yök! (laitoin heti palautetta). Silti piparipullissa oli vahvin maku, mausteinen ja jouluisa, joka säilyi huomiseen.

Dallaspullat olivat pehmeimpiä, muhkeimipia ja mauttomimpia. Nätin näköisiä, mutta jotenkin lötköjä turhakkeita – jäähtyminen ei muuttanut makua vahvemmaksi. Ainakin kardemummaa puuttui, ehkä suolaakin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Melkeinpä parhaita pakastepullia ovat korvapuustit, jos minulta kysytään. Tosin ihan ne peruspikkupullatkin menee yllättävän hyvin, jos ovat uunituoreita. Kardemumma maistuu mukavasti.