Kulutusjuhla

Sitruunajogurttisuklaata

Niko maistoi patukallisen Fazerin sitruunajogurttisuklaata: ”– – – sitruunajogurtin maku pääsi turhan hallitsevaksi suklaisuuden jäädessä taustalle. Myös jälkimaku oli sitruunajogurttinen, mitä ei voi pitää hyvänä asiana. Suklaapatukasta pitää jäädä suuhun suklaan maku.

Ei se nyt kuitenkaan varsinaisesti pahaa ollut, vaan ihan mielellään sitä patukallisen söi. Ja kyllä varmaan menisi levykin, jos joku sellaisen tarjoaisi. Mutta luulenpa. että minulta ne jäävät jatkossa kaupan hyllyyn niin patukoina kuin levyinäkin.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Minä pidän tuosta juuri sen takia ettei siinä maistu tylsä suklaa liikaa, pidän enemmän täytteistä 🙂

  2. Jos suklaa maistuu tylsältä, niin miksi se sitruunajogurtti sitten ylipäänsä pitää pakata suklaan sisään? Mutta makunsa tietysti kullakin. Sitruunajogurttisuklaallakin näyttää olevan omat fanittajansa, joiden makuaisti on varmaankin ihan yhtä oikeassa kuin minunkin.

  3. No haloo, ei majoneesiakaan kehtaa vetää suoraan purkista, kyllä siinä pitää olla joku tylsä leipä ohessa. Tai no se pelkkien täytteiden vetäminen on vähän ameriikkalainen juttu, minusta. Siksi ne kai on helvetin läskejä siellä.

  4. Mää tykkään sitruunajugusuklaasta! Mutta salmiakkisuklaasta oon vähän samaa mieltä kun Petja ilmaisi aikoinaan, että tumma suklaa voisi pärjätä siinä paremmin.