Tuhat Sanaa -blogin Tuija on testannut oman jälkikasvunsa kanssa iTeddyä, jonka Tuija oli ostanut 55 euron tarjoushintaan BRToys-lelukaupasta:

”iTeddy on noin 30-senttinen pehmolelu, jonka mahassa on irrotettava mediasoitinlaite. Se toistaa kuvaa ja ääntä ja sisältää yksinkertaisia pelejä. Laitteen isä Imran Hakim kertoo halunneensa luoda teknoajan lapsille halittavan söpön medialelun. [- – -]

Suomessa iTeddy sisältää valmiiksi yhden esimerkkianimaation, jolla pääsee leikkimisen alkuun. Koko juju on kuitenkin aina uusien, itse valittujen ääni- ja kuvaesitysten siirtäminen nalleen. Siksi pidän tiedonsiirtovaikeuksia suurena miinuksena. Vaikutelmani tämän päivän kokemusten perusteella onkin, että iTeddy on fantastinen idea, mutta sen ohjelmisto ei ole vielä täysin valmis. Myöskään suomenkielinen versio iTeddy.comista ei vaikuta ihan valmiilta – sivuilla esimerkiksi luvataan Lauri- ja Lilli – videoiden olevan ”tulossa”.  [- – – ]

Olisi helppoa dissata iNalle humpuukina ja kehottaa hankkimaan piltille oma oikea mediasoitin heti kun se pysyy käsissä. iTeddyssä on kuitenkin puolensa: käyttöliittymä on ystävällisen pörheä ja ulkoinen kaiutin soittimen etupaneelissa lapsikäyttäjää ajatellen kuulokkeita kivempi.

iTeddy on mukavimmillaan, jos siihen siirtää itse tuotettuja satuja. Nyt siis isovanhemmat ja kummit urakoimaan lapsen mieluisimmat sadut MP3-faileiksi.”

iTeddy esiintyy myös Tuijan tekemällä videopätkällä: