Kulutusjuhla

TV-Kaista Pinserin kautta testikäyttöön

Pinserin Sami on testannut TVkaistaa: ”Ideana on siis se, että TVkaista tallentaa automaattisesti kaikki kahden edellisen viikon aikana televisiosta tulleet ohjelmat. Jos vaikka viime viikon Idols-finaali jäi katsomatta, ohjelma löytyy edelleen TVkaistasta ja sen saa nähtäväkseen parilla napin painalluksella. Ilman erillisiä ajastamisia!

Aluksi TVkaistaa katseltiin vain tietokoneen kautta, mutta viime kuukausien aikana tarjonta on kasvanut ripeästi ja nyt valittavana onkin kokonainen arsenaali erilaisia katselutapoja. Tietokoneen lisäksi TVkaistaa voi katsoa kännykällä, iPodilla, pelikonsolilla ja nykyään myös tavallisesta televisiosta TVkaistan oman digiboksin avulla. [- – -]

TVkaistan käyttö maksaa n. 10 euroa kuukaudessa (kestotilauksena) ja TVkaista-digiboksi maksaa 249 euroa. Lisäksi on syytä muistaa, että TVkaistan katselijan tulee maksaa tv-maksu, aivan kuten muidenkin televisiota katselevien.

Jouluyllätys!

TVkaista tarjoaa joulutarjouksena Pinserin lukijoille ilmaisen viikon mittaisen kokeilukäytön. Rekisteröidy tämän linkin kautta TVkaistaan ja voit käyttää palvelua viikon ajan maksutta.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Mitenkähän mahtavat kerätä tv-lupamaksut kaikilta niiltä ruojilta, jotka TV-kaistaa ulkomailla katselevat…?

  2. TVKaista on kyllä melkoisen hyvä palvelu. Itse latailen yleensä edellispäivältä pari puolituntista ohjelmaa aamulla mediasoittimeen. Näitä on hyvä katsella työmatkoilla linja-autossa ajankuluna. Eikä tarvitse valvoa illalla myöhään vain televisiota katsoakseen 🙂