Kulutusjuhla

Postileikki ei ole kivaa asiakkaallekaan

Oikea lähiposti on parempi kuin postipiste, toteaa Satujatar: ”Muistatteko kun kerroin syksyllä, että postimme muutti naapurilähiöön koo-kauppaan? Siellä oli huomattu, ettei postileikki olekaan niin kivaa kuin voisi etukäteen päätellä. Eilen tuli Itellalta ilmoitus, että lähipostini sijaitseekin tästä lähtien (tai oikeastaan jo viime viikosta alkaen) Malmilla ”kunnes uusi yhteistyökumppani löytyy”. Jep jep. Ei pirkuna postin johto usko, että paras posti on lähiposti, ihan oikea sellainen, eikä mikään heikko korvike, ”yhteistyökumppani”.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Lähipostit katoaa ja posti tarjoaa maksullista pakettien kotiinkuljetusta. Näen tässä jonkinlaisen teeman.

    Paitsi, että väkeä voidaan vähentää ja toimitilavuokria karsia, voidaan asiakkailta pumpata vielä lisärahaa pian käytännössä jo pakollisella kotiinkuljetuksella. Vertaisin tätä toimintaa nyt erääseen kivuliaaseen peräpäähän suuntautuvaan rakkausoperaatioon, ellei se olisi täysin sopimatonta, mutta näin meitä kohdellaan postin toimesta. Eikä anneta edes kukkia ensin.

  2. Minulla on päinvastaiset kokemukset. Kun paikkakuntani posti siirtyi viereisen K-marketin sivubisnekseksi, niin näin päivätyöläisen näkökulmasta palvelu parani huomattavasti. Palvelu on vähintään yhtä nopeaa, ystävällisempää ja ennen kaikkea nyt posti on auki aina kun kauppakin, eli arkisin iltaysiin ja lauantaisinkin kuuteen.

    Toki jos tuo kookauppias joskus kyllästyy hommaan niin sitten seuraava posti onkin parinkymmen kilometrin päässä.

  3. Myös Etelä-Haagassa postin palvelut paranivat olennaisesti kun ne siirtyivät Tunnelitien Siwaan. Posti on käytettävissä nyt muutenkin kuin virka-aikoina.

    Prosessi oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tuskaton. Postitoiminnot haltuunsa ottanut lahjatavaraliike luopui niistä parissa viikossa, ja sen jälkeen postilaitos itse hoiti niitä vanhoissa tiloissa vasemmalla kädellä pari kuukautta.