Kulutusjuhla

Koulurepun osto on hankalaa sesongin ulkopuolella

Sannamarilla oli vaikeuksia löytää sopiva koulureppu lapselle: ”Neljännessä liikuntavälineiden erikoismyymälässä lopulta tärppäsi. Puna-musta-harmaa-valkoinen kunnollisen kokoinen vaan ei liian suuri reppu, joka oli vieläpä 50 prossan alennuksessa.

Hankalaa, kun vaate, kenkä tai tavara hajoaa tai jää pieneksi ”sesongin ulkopuolella”. Ja ne sesongit ovat vieläpä oudon lyhyitä ja outoon aikaan. Parin vuoden takaa muistan ison vaivan, kun lapsen talvihaalari hajosi aivan päreiksi helmikuun lopussa. Uutta ei meinannut löytyä ei sitten mistään, vaikka sekä lämpötilan että kelin puolesta oli vielä täysi talvi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Eikös melkein mitä vain voi tilata netistä? Varsinkin jos haluaa samanlaisen kuin itsellä jo on.

    Suomalaisille kaupoille käy huonosti sesonkiensa, korkeiden hintojensa ja huonon palvelunsa kanssa.