Kulutusjuhla

Palvelussa tunne on tärkeää

Vaanilan väki asioi ravintolassa: ”Pieniä juttujahan nämä, kukaan ei kuollut, mutta silti ateriointielämyksestä jäi välinpitämätön ja viimeistelemätön fiilis, vaikka valkoiset liinat pöydässä olikin. Semmonen hippastympeä huiskaistu kokonaisuus, jonka kokeneena tuskin askeleeni toistamiseen tuohon kippolaan enää johtavat. Olkoonkin, että ruoka oli hyvää.

Se on pienestä kiinni minkälainen fiilis palvelutapahtumasta syntyy. Vaikka kaikki järjellisesti pelaakin ihan ok, ei se riitä, jos tunne jää vajaaksi. Sinne päin, melkein kohdallaan, nice try. Eikä yleisvaikutelmaa millään lailla kohenna vessukoihin sirotellut järkyttävän tuoksuiset halpisilmanraikastintötsät. Paskakin haisee paremmalle.” (Mari Koo, kiitos vinkistä Kriisille)

1 Comment

  1. Muuten hyvä mielenkiintoinen postaus – harmittamaan jäi vaan ainoastaan että itse ravinteli jätettiin ehkä hienotunteisuudesta kuitenkin lopulta mainitsematta. Miten tässä pystyy omalla kuluttamisellaan vaikuttamaan jos ei tiedä mikä mesta on kyseessä. Harmillista!