Kulutusjuhla

Cliniquen voide muuttui huonompaan suuntaan

Anua harmittaa suosikkituotteen muutos: ”Olenkohan joskus maininnut, että tähän asti olen vuosikaudet luottanut Cliniquen Superdefense-voiteeseen (ja varsinkin sen erittäin kuivan ihon versioon) talvisin kuivina kipristelevien kasvojeni hoidossa?

En luota enää, ovat nimittäin menneet tärvelemään loistavan tuotteen. Triple action moisturizer -voiteesta on näköjään tullut age defense moisturizer ja myyjä mainosti, että siinä on jotain uusia hienoja ominaisuuksia, joita en tosin enää muista. Koostumus on siis jotenkin muuttunut, tuoksua myöten: ennen voide tuoksui neutraalille, niinkuin hajustamattomilla voiteilla on tapana, nyt sen tuoksussa – tai oikeastaan hajussa – on epämiellyttävän liimamainen vivahde, joka tökkii pahasti ainakin minun herkkää nenääni. Ja mikä pahinta, viikon käytön jälkeen poskipäihini on alkanut nousta punaisia laikkuja.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Eiks se pääsääntöisesti käy niin, että jos tottuu luottamaan johonkin tuotteeseen ja tykkäämään siitä, se saneerataan välittömästi pois markkinoilta? ..öh.

  2. Näin kosmetiikan valmistajan näkökannalta voin sanoa että paras tapa lisätä tuotteen kysyntää, on lopettaa sen valmistus. 🙂