Kulutusjuhla

Puhelinkammoinen arvostaa nettiajanvarausta

Satujatar tykkää netin kautta tehtävistä asioiden hoitamisesta: ”Sen lisäksi Viikin Ekasalongeilla on vielä kiva nettivarausjärjestelmä, auttaa puhelinkammoista varaamaan ajan. Jos se järjestelmä tahtoisi olla tosi hieno, sieltä olisi vielä tullut muistuttava tekstiviesti pari tuntia ennen varattua aikaa, mutta ei kai kaikkea voi saada. Outoa kyllä.

S-pankilta sain viestin nettipankkiini, että kortin tilaaminen onnistuu ihan viestin laittamalla. Hienoa, taaskaan ei tarvinnut puhua kenenkään kanssa.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Way off-topic… eilen kuuntelin BBC:n teknologiaohjelman Digital Planet, jossa kerrottiin jossain Aasiassa käyttöön otetusta puhelinpalvelusta. Aiemmin vanhukset olivat joutuneet matkustamaan pitkään ja hankalasti todistaakseen kerran vuodessa valtiolle olevansa elossa ja näin edelleen eläkkeen tarpeessa. Nyt homma hoidetaan kännyköillä ja äänentunnistuksella.

  2. Meillä Varastolla myös työarvaushuolto toimii nettiajanvarauksella (toki myös puhelimella)… oikein hyvä. Tämä tykkää. Tämä tykkäisi myös, että useammassa paikassa voisi asioida netin kautta. En pelkää puhelinta, mutta niitä jumalattomia jonotuksia ja kamalaa taustamusiikkia, argh.