Salla kävi Hämeenlinnassa yökerhossa, mutta kokemus ei miellyttänyt: ” Suomen juhlaskenessä on pitkään raivostuttanut tapa kyniä baareihin sisäänpääsymaksua – joka onneksi alkaa nykyään ainakin Helsingissä kadota. Voisinpa vielä ihan mieluusti maksaakin sen 8 euroa jos saisin sitä vastaan vaikkapa drinkkilipukkeen. Baari saisi jokaiselta asiakkaalta jotain rahaa, joi tämä sitten tahi ei. Nyt kirskurihinta ovella lähinnä aiheuttaa pihistelyfiiliksen ja tiskillä tulee käytyä vähemmän jos laisinkaan.

Tällä reissulla eniten raivostutti joka tapauksessa epäammattimaisesti käyttäytyvä portsari, joka katsoi oikeudekseen tulla lasi kourassa nappaamaan meikälästä vyötäröltä kiinni ja pakottamaan loppuseurueen takaisin ovelle papereita näyttämään – kesti hetki tajuta, että kaveri edes oli ovimies, onneksi en ehtinyt reagoida läimäisemällä. Käytöksestä päätellen ko. työmies ei myöskään ollut ihan selvin päin hommaansa hoitamassa. Saamari sentään! Jos riehun tai käyttäydyn epäasiallisesti niin heittäkää toki pihalle, mutta sitä ennen ei tarvitse tulla koskemaan ja työntämään ja tytöttelemään.” (Mari Koo)