Kulutusjuhla

Konkurssipesärealisoinnissa löytöjä metsästämässä

Zepa teki löytöjä (blogissa myös kuvia): ”Löytyipä taas kamujen vinkistä hauska paikka niille, jotka tarvitsevat jotain. Konkurssipesärealisoinnissa on, ymmärrettävistä syistä, aina muutaman tuoteryhmän tavaraa kerrallaan, ei koko maailman valikoimaa. Mutta jos lähdetään siitä, että asiakas on tavallinen zepander niin vaatteitahan se varmaan sieltä menis katsomaan, ja muu on plussaa? Juuri nyt tarjolla oleva muu saikin sielun sirkuttamaan ihan toiseen tapaan kuin miinus 70% alennuksessa olevat vaatteet. Kangaspakkoja! Tapettirullia loputtomiin! Aika paljon myös kangasmallisettejä, jossa toisiinsa sopivia kankaanpaloja on koottu yhteen ja siten yhdestä setistä lähtee helposti nukenvaatteita ja muita pieniä kangaskarepaskareita ihan loputtomiin.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Minun on jotenkin vaikea suhtautua noihin konkurssipesärealisointeihin. Tavallaan kiva, että tavaraa saa halvalla. Mutta toisaalta taustalla on kaatunut yritys ja jokunen menetetty työpaikka.

    Onneksi on poliisien löytötavarahuutokauppa.

  2. Opa: Samalla logiikallahan voi ajatella, että jos kukaan ei ostaisi mitään konkurssipesästä, niin menetettäisiin vielä enemmän työpaikkoja kun velkojatkaan ei saisi rahojaan. Joten siltä kantilta realisointeihin vaan!