Kulutusjuhla

Ekojeesustelu

Stazzy miettii ekojeesustelua ja listaa kulutustapojaan, jotka kokee hyviksi: ”Ekojeesustelun merkitys on hieman valuva, mutta olettaisin sanan merkitsevän asennetta, jossa ekologisuutta tuputetaan liiaksi, käännytetään ja sitä myöten ärsytetään ihmisiä. Ekologisuus hyvä, ekojeesustelu paha. [- – -] Jos siis menen kertomaan asioista muiden blogien kommenttibokseihin, leimaudun helposti ekojeesustelijaksi. Omassa hiekkalaatikossani en tuputa kenellekään mitään (lukijalla on suurin valta: olla lukematta), joten pidätän siis itselläni oikeuden kertoa kaikille suureen ääneen mitä teen hyvin. Olenhan fiksu, kaunis ja vielä vaatimatonkin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Otan Kulutusjuhlaan pääsemisen äärimmäisenä kunniana.

    Ja kannustan muitakin listaamaan, vaikka ihan omassa mielessään, niitä asioita joita tekee hyvin. Tulee paljon parempi mieli kuin ainaisesta riittämättömyydestä.