Veloena kertoo ostoksistaan ja kauppaa kenkiä: ”Koska inhoan kaupassa käymistä, koetan kerätä mittavan ostoslistan. Tänään sitten ajoin metrolla suureen kauppaan, josta saamme henkilökunta-alennusta Vompatin työn takia. Tuen mieluusti tällaista kauppaa, joka on suunnattu autoväen sijaan meille urbaaneille mutta tarjoaa silti jättimarketin all-in-one -konseptin ja riisuu ostamisesta glamourin, kuten Lupiini on oivasti kuvannut (en löytänyt tähän linkkiä). Ostin Kuoman välikausikengät (ne eivät ole vegaaniset mutta vegetarian shoesin kengillä en pysty valitettavasti kävelemään – jos joku on kiinnostunut koon 40 vegaanisista peruskengistä kannan ilmatyynyvaimennuksilla, voi laittaa spostia & tarjouksen veloenisch(AT)gmail.com – kyllä niillä pystyy kävelemään, jos ei ole pahoja kulumia varpaiden tyvinivelissä, minulle ne vain ovat mahdottomat kulumien takia), sähköhammasharjan, oranssiruotisen mangoldin siemeniä, luomukukkamultaa, lecasoraa, marmorimursketta ja kerän lankaa välikausitakkiin sopivan baskerin virkkaamista varten. (Hyviä baskereita ei ole kaupan, ne on tehtävä ite.) Katselin myös vesijuoksulakkeja, mutta ne näyttivät ihan tavallisesta uimapukukankaasta tehdyiltä, joten kauppoja ei syntynyt niiden osalta.” (Mari Koo)