Kulutusjuhla

4 Comments

  1. Herätti hilpeyttä täälläkin, sekä tuote että huikea tarjous. Ei ihan jaksa ruveta kolmin kappalein ostamaan, vaikka kuinka terapeuttista olisi, kun alta euron saa kelpoisaa hammastahnaa. Vaan joku voi ilahtua, jos kaipaa aamuisin valinnanvaraa makuihin tai perhe on isompi. Heh.

  2. terapia= hoito, sairauden tai sen oireiden hoito
    terapeuttinen = hoitoon liittyvä, hoidollinen, hoito-

    Tässä tapauksessa sana terapeuttinen tarkoittaa todennäköisesti karieksen ja ientulehduksen hoitoa.

  3. Takavuosina törmäsin tukussa suht hauskaan halvan käännöstyön tuotteeseen Sensodyne-paketin kyljessä. Kuvankin otin, mutta nyt en enää muista sloganmokan sanatarkkaa muotoa. Suunnilleen ”takuu reikiintymistä”? Kuitenkin se antoi ymmärtää että reikiintyminen on varmaa, kun tätä käytät.

    Kannattaisi ehkä tarkistuttaa ne käännökset…

  4. Eiku ”hampaiden vihlontaa”. Sehän se oli. Mut linjassa mennään 🙂