Tiitu kehuu Taksi Helsingin tekstiviestipalvelua. ”Meinasin nimittäin viime viikolla myöhästyä asiakaspalaverista, kun en 10-15 minuutin soittelunkaan jälkeen saanut yhteyttä taksikeskukseen. Lopulta sain neuvon tilata taksin tekstiviestillä. Taksi kurvasi paikalle ehkä noin puolessa minuutissa. Taksikuskin mukaan tekstiviestipalvelu lähettää automaattisesti pyynnön kyytiläistä lähinnä olevalle vapaalle taksille.

Ohjeet (toimii vain PK-seudulla)
– Kirjoita tekstiviestiin kaupunki ja sen kadun nimi ja numero, mistä haluat taksin sinut noutavan, esimerkiksi: HELSINKI MALLIKATU 2 A
– Lähetä viesti numeroon 13170
– Saat kaksi tekstaria, ensimmäisessä on varmistus siitä, että viesti meni perille ja toisessa ilmoitus, että joku taksi tulee sinut noutamaan. Viestin hinta on 1,70 eur
.” (Mari Koo)