Kulutusjuhla

Lainanottohetkellä annetut lupaukset eivät pitäneet

Norpalla on huonoja kokemuksia pankista ja lainaneuvonnasta: ”No, itselleni kävi niin, että kun olin ottamassa lainaa, ainakin nelisen kertaa vakuutettiin, että koron voi milloin tahansa vaihtaa primesta euriboriin. Kun sitten keskustelu tuli aiheelliseksi, muuttui virkailijan äänensävy, mikä jo itsessään oli minusta hyvin epäammattimaista, ja ensimmäinen kommentti oli että ”marginaalikin on sitten ihan eri kuin silloin kun otit lainasi.” Piste. Selvä, se siitä asiakaspalvelusta sitten. Missään vaiheessa ei ollut puhetta lainaehtojen muuttumisesta, saatika marginaalin muuttumisesta. Olisinkin täysin otollista pankinvaihtaja-kauraa jo ensimmäisen lainavuoteni jälkeen.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ei muuta kuin pankki vaihtoon! Suomalaiset pankit ovat saaneet luistaa asiakaspalvelussa jo liian kauan koska täällä vaan ei ole todellista kilpailua.