Kulutusjuhla

Bambi-cokis on light – ei siis maistu naisellekaan

Jams ei halua light-juomaa, vaikka se olisi nätissä paketissa: ”Olette kai jo kuulleet, että Suomessa ja muissa Pohjoismaissa Coca-Cola Light -tölkit ja -pullot vuorataan lähiaikoina Paola Suhosen suunnittelemaan Bambi-kuosiin? Minä nyt tietysti olen asiasta kiinnostunut. [- – -] Ihan kiva, mutta minun huulilleni nämä kuvan kauniit tölkit eivät varmaankaan tule kohoamaan, sillä nämä pakkaukset sisältävät nimenomaan Coca-Cola Lightia. Minusta tämä on kiero konsti juottaa sitä laihaalohtua kenellekään! Vai nykyaikaisen, persoonallisen naisen juoma! Antakaa minun kaikki kestää… Nyt näenkin sitten mielessäni Coca-Cola Zero -tölkkejä, joiden kyljissä Bambin emo makaa surmattuna, olisihan se miehekkään miehen valinta. Onhan toki siro ja pikkuruinen Bambi sitä mitä jokainen nainen epäilemättä haluaa olla, että sinänsä melkein oikein. Kohta ne varmaan lisää omegoja 3 ja 6, probiootteja ties mitä tähänkin tavaraan, saadakseen sen terveysvaikutteiseksi.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Plussaa on, että saadaan cola light takaisin tölkkeihin! Se onkin ollut jo pari vuotta kadoksissa. Kuosista viis (tosin rumia ne oli kun katoin). Hmm..colan sivuilla kyllä puhuttiin pulloista, liekö tarkoittavat myös tölkkejä, toivotaan.

  2. Eikö coca cola zeroa ole koko ajan myyty tölkeissä? Tuoteselosteen perusteella light ja zero ovat ihan samaa tavaraa. On muuten aika hassua, että pepsi max tuntuu kelpaavan sekä tytöille että pojille, mutta coca cola on lähtenyt tekemään omaa brändiä eri sukupuolille (varsin kököillä tyyleillä vieläpä).