Zepa on kokeillut pyykinpesuun pesupähkinöiden rinnalle ekopalloja: ”Pähkinät ei lopu ehkä ikinä, niitä vaan riittää ja riittää… Mutta silti ostin pyykkikokeiluun jo toisen ekovekottimen elikkäs Ecoballsit, joiden käyttöikä lie alun neljättä vuotta. Pesupähkinöiden tajuamiseen meni vähän aikaa – vaikka faktat on hallussa, ei sitä ihminen helposti usko kaikkea poppaa, kun aina on pessyt pulverilla – mutta se prosessi on kai tasoittanut tietä pesupalloille, sillä en enää edes mieti, että pesen pyykkiä kahdella ufolla. Kesävalkoiseni näyttävät tulevan hohtavan puhtaiksi myös siten, joten mulle kelpaa. [- – -] Mutta se täytyy sanoa, että nyt ei pyykinpesu enää maksa paljon! Toistaiseksi en ole kuullut että pähkinät tai pallot vahingoittaisivat konettakaan millään lailla. Pesupulvereista joutui aina vähän erikseen hakemaan sen merkin, joka ei jätä jämiään koneen sisälle.” (Mari Koo)