Kulutusjuhla

Lidl nosti Grafenwalder-oluen hintaa roimasti

Timo lähetti sähköpostia, koska on tarkkaillut Lidlin hintoja: ”Lidlissä on lyhyen ajan sisällä nostettu Grafenwalder-oluen (0,5 litra tölkki) hintaa melkoisesti, 1 eurosta 1,40 euroon!” Timon sähköpostiin mitenkään liittymättä mainittakoon nyt Lidl-tietona, että Pasilan myymälä on suljettu 11.-29. heinäkuuta uudistuksen vuoksi. (Mari Koo)

4 Comments

 1. Mistä lähtien RSS:ssä ei näy leipätekstiä ollenkaan?

  Tämän postauksen leipäteksti ei päässyt lukijaani asti. Mikäli tämä on tahallista, loppuu minun kulutusjuhlan lukemiseni tähän. Toivon, että kyse on jostain teknisestä ongelmasta tai sen suuntaisesta.

  Ymmärrän että mainokset blaablaa, mutta blogi joka tuottaa melko vähäisissä määrin omaa sisältöä ei ole (mielestäni) missään nimessä oikeutettu kätkemään leipätekstiään lukijalta. Hesarilta jotenkin voin käsittää, että ei haluta näyttää toimittajien rahalla tekemiä juttuja ilman mainoksia kenellekään, mutta julkisen itsessään aggregaattiblogin lukijat tippuvat hyvin pian nollaan mikäli sisältöä ei voi aggregoida.

  • Joo, huomasin asian itsekin, kyseessä oli ihan puhdas bugi, joka ilmestyi related posts -uudistuksen yhteydessä eilen tai toissapäivänä.

   Kyseessä ei siis missä nimessä ole tahallinen sisällön pimittäminen, Kulutusjuhlalle on vain eduksi levittää tuottamaamme sisältöä mahdollisimman kattavasti eri jakelukanaviin.

   Bugi on nyt korjattu ja feedit taas kunnossa.

 2. Onko kulutusjuhlassa mainoksiakin? 🙂