Kulutusjuhla

Lemmikkiruuat Saksasta kotiinkuljetettuna kelvolliseen hintaan

Outi tilaa kissojen ruuat Zooplusasta: ”Zooplushan on Saksalainen lemmikkiruokien ja tarvikkeiden nettikauppa, joka toimittaa kätevästi tilaukset kotiovelle myös Suomeen. Tiedän, että täällä blogissa kävijä tilaa itsekin Zooplussasta lemmikille ruokia ja tarvikkeita, mutta ehkä jollekulle on uuttakin asiaa.[- – – ] Zooplussasta ostaen ruuat tulee ihan kelvolliseen hintaan ja tosiaan kotiin asti. Tässä viime aikoina olen vakavasti harkinnut myös kissanhiekan tilaamista samaa kautta. ” (Mari Koo)

4 Comments

 1. Kotimainen lemmikkiexpress.fi yrittää tehdä samaa kuin Zooplus, mutta saksalaisella firmalla on ihan ylivoimainen valikoima, ja kun tilaa yli 60 euron settejä, tulee tavara ilman postikuluja. Meilläkään ei kissanruokaa enää muualta tilata.

 2. Koiranruoan hinta tuolla näytti olevan samaa tasoa kuin lähellä olevan lemmikkieläinliikkeenkin, ainakin niiden Royal Canin ruokien osalta, joita on viime aikoina tullut ostettua. Kotiinkuljetus on tietysti plussaa, mutta muutoin tuen kyllä mieluummin paikallista/suomalaista liikettä 🙂

 3. Vaikka olenkin yhdistyksen jäsen ja muutenkin ainakin oikeuksistaan tietoinen ja aktiivinen kuluttaja, nyt poikkeuksellisesti kommentoin yrittäjäroolissa, täytyy nimittäin kateellisena sanoa että saksalaisella yrittäjällä asiat ovat paljon paremmin. 😉

  Vaikka tuotteissa pääsisikin suunnilleen samaan hintatasoon, toimituskuluissa saksalainen verkkokauppa vie lähes aina voiton suomalaisesta verkkokaupasta Suomeen toimitettavankin tilauksen osalta. Jo pelkästään sikäläisen postilaitoksen volyymien takia pienelläkin yrittäjällä Saksassa on paljon edullisemmat hinnat kuin täällä Suomessa.

  Perustin itse Petshop.fi:n pari vuotta sitten tarkoituksena sijoittua saksalaisten verkkokauppojen ja kotimaisten kivijalkamyymälöiden välimaastoon, eli pyrkiä mahdollisimman lähelle keski-eurooppalaisia hintoja mutta tarjota silti suomalaista palvelua (ja nykyään jopa työllistää muitakin). Esim. juuri noiden kissanruokien osalta tilanne on tosiaan yrittäjänäkökulmasta todella surkea, koska vaikka tuotteiden hinnoissa pääsee melkolailla samalle tasolle kuin vaikka Zooplus, ei ole toivoakaan antaa toimituskuluista sellaisia alennuksia että kokonaishinta olisi edes siedettävällä tasolla – etenkään kotiinkuljetettuna.

 4. Kävinpä kurkistamassa tuolla petshop.fi sivulla. Minä siis olen tuo Zooplussaa mainostanut poppoon paparazzi. 🙂

  Kokeilin itsekin kaupan pitämistä jonkin aikaa, tosin en ajatellutkaan siinä vaiheessa ruoka puolta, koska se tosiaan on niin kilpailtu alue. Riittävän erilaisella ja houkuttelevalla tarjonnalla nettikauppa kyllä kannattaa. Kissapuolella (kuten muuallakin) erityinen ongelma on myös päästä näkyviin ja tulla tunnetuksi. Siihen on löydettävä oikeat kanavat. 😉 Sen jälkeen ei pelkästään katsota hintoja. No, jotain royal caninin ruokia ei tietenkään isojen poppoiden omistajat nettikaupasta osta, kun kasvattajakortillahan ne haetaan lähimmistä eläintarvikeliikkeistä, mutta muuhun rakoon voi kyllä päästä.

  Zooplussaan olen kyllä erittäin tyytyväinen ja niin on moni muukin.