Armi osti luontoystävällisiä pesuaineita: ”[- – – ] miksi luontoystävällisiä pesuaineita on myynnissä lähinnä vain pienissä vaihtoehtomyymälöissä. Tavallisesti ei ole aikaa tai halua käydä monessa eri kaupassa perustarvikkeita hankkimassa, joten nappaan lähimarketin hyllystä tarjouspulverin. Uskon myös, että osa asiakkaista vieroksuu hippityylisiä putikkeja.

Samalla matkalla pysähdyimme vielä Hämeenlinnassa ruokaostoksilla. Kaupungin kupeeseen on avattu jättiläiskokoinen Prisma. Päätin saman tien käydä katsomassa, olisiko pesupähkinöitä. Niitä sentään en löytänyt, mutta yllättävän hyvä valikoima luontoystävällisiä pesuaineita löytyi. Ostin Ecoverin tiskiainetta ja Sonett-sappisaippuaa.

En hirveästi pidä isoista marketeista, mutta näyttää siltä, että mitä isompi kauppa on, sitä parempi valikoima vaihtoehtotuotteita siellä on. Marketin hyllyltä luontoystävälliset pesuaineet päätyvät erikoisliikettä helpommin ns. tavallisenkin kuluttajan kotiin.” (Mari Koo)