Kulutusjuhla

Kansalaisilta kaivataan näkemyksiä ilmastonmuutoksesta kuulemistilaisuudessa

Kuluttajatutkimuskeskus kutsuu esittämään näkemyksiä ilmastonmuutoksesta: ”Syyskuun 26. päivänä järjestettävä World Wide Views -kuulemistilaisuus on kaikkien aikojen suurin kansalaiskuuleminen. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa tapaavat ja äänestävät samoista kysymyksistä. Kutsumme sinut osallistumaan tähän kuulemistilaisuuteen. Osallistuaksesi sinulla EI tarvitse olla erityistietoja ilmastonmuutoksesta. Päinvastoin pyrkimyksenämme on välittää tavallisten kansalaisten näkemykset päätöksentekijöille. Osallistuminen on vapaaehtoista, mutta se edellyttää ilmoittautumista. Täytä tästä osoitteesta (http://digiumenterprise.com/answer/?sid=357421&chk=R97F9ZCY) löytyvä ilmoittautumislomake keskiviikkoon elokuun 19. päivään klo 16.00 mennessä. Ilmoitamme tilaisuuteen valituille osallistujille valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse elokuun 26. päivään mennessä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Allekirjoittanut valittiin tilaisuuteen osallistujaksi, joten eiköhän sitten tilaisuudesta tule jonkinlaista raportti tännekin.