Kulutusjuhla

”Lippu.fi – nyt vittu oikeesti”

Olli tuskastui todella pahasti Lippu.fi-palveluun ja kuvaruutukaappauksin selvittää, miten pieleen lippuhankinta voi mennä: ”Haluan mennä teatteriin, joten ostan liput Lippu.fi-internetpalvelun kautta. Se on tunnetusti näppärä ja kätevä tapa menettää hermonsa ja kuolla aivoverenvuotoon. [- – – ] Siis tiivistettynä: MITÄ HELVETIN PASKAA TÄMÄ ON, LIPPU.FI?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Toki viimeisen lausahduksen tulisi olla pistekoolla 100.

  2. Toi on ihan totta, ja sit vielä ne kirjautumiset… keles…. yritin ostaa Lippupisteen lippua ja kirjautumisissa oli ongelmia ja varatessani paikkaa, heittikin minut takaisin kirjautumissivuille ja siinä vaiheessa hermot riekaleina ja sit lisäksi ne toimituskulut.
    Vastaavasti ostin Agilityn MM kisoihin paikkaliput suomalaisesta Fastway ticket järjestelmästä, ei tarvinnu kirjautua ja lipun sai heti käteen vain 50 c toimituskuluilla. Ihme ettei sieltä saa useampiin tapahtumiin lippuja. No hyvä että lippuja kuitanki saa neteistäkin.

    VK

  3. Hei Lippupisteestä,
    verkkokauppamme on täysin uudistunut vuosi sitten, kaikki toiminnot ovat sujuvoituneet ja monipuolistuneet. Tervetuloa kokeilemaan, niin saatte tähänkin blogiin ajankohtaisia arvioita http://www.lippu.fi -verkkokaupan käytöstä!