Kulutusjuhla

Parkkiruutu viljelykäyttöön

Haarukka miettii kaupunkisissiviljelyä: ”Sissiviljelyhenkisempi vaihtoehto olisi parkkiruudun vuokraaminen. Autoa meillä ei ole, mutta voisihan ruutua käyttää viljelyynkin. Siihen vain iso istutuslaari ja perunat multaan. Talvella samalle kohtaa voisi värkätä vaikka taideinstallaation. Maisemana se voittaisi kirkkaasti keittiön ikkunasta nyt näkyvän autonperän.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ei tämä ihan hullumpi ajatus olisi, jos olisi pottumullat vaikka peräkärryssä siinä ruudussa, voi tuo asfaltin auki repiminen olla vähän niin ja näin. Jos siinä on mitään kovin matalaa niin on myös aivan varma, että joku ajaa siihen päälle. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että parkkiruudut on tarkoitettu autoille, muutenkin jo parkkipaikat vähissä kaupungeissa ja lähiöissä.