Kulutusjuhla

Kaulan ja leuan kiinteyttäjä

Lumpuissa ja lurekseissa ollaan jälleen ajan hermolla eli Stockan Hullujen päivien esitteestä on tehty löytö, hinta vain 39,90! ”Lumpputoimitus on kuitenkin ajan hermolle, trendien huulilla ja vilttien välissäkin ajan tasalla. Kurkkasimme keskiviikon must-tuotteisiin, hylkäsimme kaikki ankeat has gone-tuotteet ja melkein vaivuimme epätoivoon mielikuvitusta kiihottamattoman tarjonnan johdosta.

Vaan onneksi löytyi Se Tuote, jota ilman ei voi olla: Kaulan- ja leuan alueen kiinteyttäjä! Saatavilla keskiviikkona! Stockmannin Hulluilta Päiviltä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Poistaisikohan tuo ylimääräistä pläfkiä sen kiristyvän kaulanahan alta.. itselläni on nimittäin ihan ongelma se, että kiitos geenieni olen lähes leuaton ja kaulaan kerääntyy helposti ylimääräistä läskiä vaikka maha ei kasvaisikaan. Pään alas taivuttaminen aiheuttaa paikoin jopa tukehduttavan tunteen, mutta mikään leikkaus ei liiemmin kiinnostaisi – eikä olisi taloudellisesti kovin miellyttävä yllätys rahapussille.

    Toisekseen tuo sähköstimulaatio oikeasti toimii. Esimerkiksi Omronin valmistana Tens-4-sähkölaite on todella hieno apulaite erilaisten selkäsärkyjen hoitoon. Kaikki hilavitkuttimet eivät ole niin turhia kuin mitä niistä voisi ennakkoluuloihin nojaten kuvitella.