Kulutusjuhla

Kaupat kiinni huomenna lauantaina, auki sunnuntaina

Huomenna lauantaina (31.10.) vietetään pyhäinpäivää, ja se sulkee myös ruokakauppojen ovet. Poikkeuksena tietysti ne liikkeet, jotka saavat olla auki pyhäpäivistä riippumatta. Sunnuntaina kaikki kaupat saavat olla avoinna klo 12-21, mutta aukiolossa on tietysti kauppakohtaisia vaihteluita. Lisää pyhäinpäivän tuomista muutoksista mm. julkiseen liikenteeseen Hesarin jutusta. (Mari Koo)

1 Comment

  1. Viime sunnuntaina kävi mielessä, että tämä on luultavasti elämäni viimeinen sunnuntai jolloin marketit ovat kiinni. Vuoden vaihteessa sunnuntaiaukiolot eivät enää päätykään, kun uusi aukiololaki varmaankin on jo tuolloin voimassa.

    No, jäähän tietysti äitienpäivä, isänpäivä, pääsiäinen ym. juhlapyhäpoikkeuksia, mutta jos tavallista sunnuntaita ajatellaan, jatkossa aina pääsee ostoksille. Itse olen periaatteessa aukiolovapauden kannalla, mutta kieltämättä jäi hiukan haikea olo, vähän niin kuin silloin kun markat vaihtuivat euroiksi.