Kulutusjuhla

Elisan asiakaspalvelu on kehnoa ja vielä maksullistakin

SwitchX ei suuresti arvosta Elisan asiakaspalvelua: ”Elisa Viihde -pakettiin kuuluva ADSL piti olla Elisan myyjän mukaan toiminnassa tänään, mutta näyttää vähän kehnolta. Katselin jo yhteystietoja asiakaspalveluun, mutta en aio maksaa siitä että soitan palvelusta, jota minulle ei saada toimitettua ajallaan. Siis joku”omaguru” melkein 2 € minuutti..? Sähköpostitse lähetettyyn kyselyyn tulee automaattivastaus jonka mukaan keskimääräinen vastausaika on k o l m e arkipäivää. Elisa on ilmeisesti ulkoistanut kaiken, mikä liittyy asiakkaiden palveluun – niin tai tehnyt siitä maksullista? Kuluttaja-asiamies Huhuu..?!?

Kävin sitten kauppareissulla siinä samassa Elisan myymälässä, josta hain Elisan Viihteen. Noh, sopii arvata… ”Niin, siis ei se asennuspäivä tarkoita sitä että se samana päivänä asennetaan” (Mari Koo)

3 Comments

 1. Ikävä kuulla ongelmista. Täsmennyksenä, että Omaguru on Elisan tarjoama Helpsonin kaltainen yleinen apupalvelu, josta voi etsiä asiantuntijan ongelmaansa ja rahaa vastaan saada tukea kaikenlaisten laitteiden käyttöön. Elisan omien tuotteiden asiakaspalvelu on maksuton.

 2. @Matias pitää paikkansa ja numero esim. tällaisten tapausten selvittelyä varten on 050 960 600. Se tosin voisi löytyä helpommin. Kokonaisuutena koko homma voitaisiin viedä vähän paremmin läpi, eli esimerkiksi se mitä myymälässä luvataan pitäisi myös paikkansa. Asiakas jää turhaan epätietoisuuteen kun mitään ei tapahdu ja Elisalla ei oikein tunnuttu tietävän välillä että missä mennään. Itse odotin kolme päivää sähköpostia, jossa sanottiin mm.: ”Tarkistin meille saapuneet tilaukset ja valitettavasti tilausta ei löytynyt. ”

 3. Pirkko Sysimetsä

  MITÄ VIIHDETTÄ ???

  Tilasin Elisan Viihde-paketin, mutta televisioni ehti ’jymähtää’ rikki ennen sen noutamista postista. Siis
  ilmoitin asiakaspalveluun, että peruutan tilaukseni em. syystä. EDELLISENÄ ILTANA jämähti tieto-
  koneeni, mikään sivu ei tullut esiin.>:-( Olin netillä asuntokauppa-asioilla ! Meni sekin asunto sitten
  jollekin. MIKSEI VOIDA PARIA PÄIVÄÄ ENNEN ILMOITTAA, MILLOIN NETTIYHTEYS MUUTETAAN EIKÄ SIIS
  VANHA ENÄÄ TOIMI?????? SIKAMAISTA ’VIIHDETTÄ’ . Peruuttaessani Viihteen, asiakaspalvelun daami
  ilmoitti, etteivät he pysty enää palauttamaan minulle kuuluvia henkilökunta-alennuksia, VAAN:SEN
  PITÄÄ ESIMIEHENI HOITAA MINULLE !!!!!! MIKSI HÄNEN ! HÄNELLÄ ei ole mitään tekemistä henk.koht.
  tietsikkani kanssa!! OLKAA HYVÄT JA HOITAKAA MINULLE NE EDUT SAMALLA, KUN PALAUTATTE VANHAN
  NETTIYHTEYTENI, KULUTTAJARIITALAUTAKUNTAKIN ON OLEMASSA!
  SE SIITÄ VIIHTEESTÄ, MENEE KONEET, ASUNNOT JA TERVE MIELI >:-((