Kulutusjuhla

Ovi Store ei toimi, eikä mainostettuja tuotteita edes ole saatavilla

Ossi Mäntylahti yritti saada Ovi Storen kautta ladattua mainostetun Guitar Heron mobiiliversion, mutta kohtasi lähinnä ongelmia. Ensin hän aloitti Ovi Storen päivityksellä: ”Ovi Storen asennusohjelma onnistui hävittämään jostain käsittämättömästä syystä E71:n päävalikon kaikki kuvakkeet ja toiminnot!

Koti-näppäintä painamalla pääsin kuitenkin laitteen ohjelmavalikkoon ja sitä pitkään pohjassa pitämällä näkyi, että mitään sovelluksia ei ollut käynnissä.

Puhelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen käynnistysruudulla välähtää nyt jokaisella käynnistyksellä Symbianin asennusohjelma, joka kohta ilmoittaa jotta “Asennusta ei voi suorittaa loppuun” ja päättyy sitten. Ovi Storen asiakasohjelman linkki näkyy edelleenkin Asennukset-kansiossa, mutta sen klikkaaminen ei tee mitään. Ovi Storen asiakasohjelmaa ei voi myöskään poistaa ja uudelleenasennusyritys antaa virheilmoituksen “Asennusta ei voi aloittaa – Asennusohjelma on jo käytössä“. Storen asiakasohjelma on kuin zombie, elävä kuollut, joka ei suostu kuolemaan. [- – -] Menin E71:n normaalilla mobiiliwebbiselaimella Ovi Storeen ja etsin Guitar Hero viitosta. Ei löydy. [- – -] Haun epäonnistuminen johtunee oletettavasti siitä, että Guitar Hero 5 Mobilea ei ole saatavilla Nokia E71 -puhelimelle. Asia selviää pelin viralliselta sivulta, mutta tätä Ovi Storesta ei selviä. Ovi Storessa ei muutenkaan jostain käsittämättömästä syystä kerrota tuotteiden yhteensopivuustietoa. Miksi ihmeessä Nokia mainostaa Ovi Storen mainospostissa tuotteita, joita sen asiakkaat eivät voi käyttää?!

Tarkistin vielä toistamiseen, että E71 on asetettu oikein puhelimekseni Oven käyttäjäasetuksissa ja näin asia todellakin on.” (Mari Koo, kiitokset vinkistä Kaisa K!)

2 Comments

  1. jahas, kiitos tästä. sai minut tajuamaan mikä puhelimessa oli vikana kun se harrasti samaa asennusrumbaa mutta mikä pahempi, ei tunnistanut tekstareiden lähettäjiä ja näytti vain numeron. tässä on eniron avulla selviydytty viikko. kaikki mahdolliset softat ehdin jo poistaa ja asentaa alusta tämän takia, en arvannut että Nokian oma Ovi aiheuttaisi moista. poistin sen äsken ja käynnistin uudelleen, ja kas, samalla sekunnilla tullut tekstari näkyi olevan tutulta kaverilta! 🙂 mutta harmi jos ei uskalla Ovea asentaa…

  2. ovi store on ihaan perseestä- 2 viikoa kirjautuminen ei onnistu- soory häiriö, yritäkää uudelleen! iso pulju- paskaa palvelu! iso laivaa uppoo..