Pörrön tilaama taksi jumiutui kiinni viemärikanteen: ”No, kuski sitten totesi ettei auto lähde mihinkään, että tällä taksilla et pääse mihinkään. Pyysin tilaamaan mulle uuden taksin jolloin kuskilla oli otsaa valehdella että hän ei muka pääsisi puhelimella taksikeskukseen läpi koska taksikeskus ei vastaa. Että näin. No, tilasin uuden tekstaritaksin ja sitä sitten jäin odottelemaan 20 metrin päähän. Sillä välin taksikuski sai naapurilta lainattua työkaluja joilla madalsi jään kynnystä ja sai autonsa irti. Kysyin voisiko hän nyt sitten ottaa mut kyytiin (olin siis jo parikymmentä minuuttia viettänyt pihalla) mutta koska olin tilannut uuden taksin totesi kuski että ei hän minua ota kyytiin ja että ei tämä ollut hänen vikansa ja ajoi pois.” Pörrö teki asiasta reklamaation, koska erityisesti taksikuskin palveluasenne tökki. Vastauksessa mm. todetaan: ”Toki ihmettelemme, miksi kuljettaja ei voinut tilata Teille uutta taksia huomatessaan olevansa estynyt hoitamasta kyytiä loppuun asti. Se, että hän ei ottanut Teitä enää kyytiin päästessään irti kaivosta, on kyllä aivan ymmärrettävää, koska tämä uusi tilaamanne taksihan olisi muutoin tullut paikalle aivan turhaan.” (Mari Koo)