Tehilla kehuu Jyväskylän uudistunusta Sokosta: ”Sokoksen remontoitu pohjakerros on kyllä hieno. Pohjakerroksessa sijaitsevat ruokakauppa Mestarin Herkku, kodinosasto sekä nykyään myös keskustan ainoa Alko. Erityisesti kodinosasto saa minulta kehuja, sillä se on selkeä ja avara. Arabialle on oma alueensa, samoin Iittalalle ja Pentikille. Mitäänhän en siis varsinaisesti tarvitse, mutta siellä on mukava ihan vain kierrellä ja katsella. Ihan kuin remontin myötä myös esillepanoon satsattaisiin enemmän, sillä ainakin minun mielestä osasto näyttää nyt oikein hyvältä ja houkuttelevalta. Anttila ja Sokkari molemmat on remontoitu tässä ihan vähän ajan sisällä ja molempien sisustusosastot on avattu. Ei niistä tosin voi edes puhua samana päivänä. Sokos näyttää panostaneen ulkonäköön ja tilaan huomattavan paljon enemmän, kun taas Anttila näyttää, no, Anttilalta.” (Mari Koo)