Kulutusjuhla

Nettiyhteyden hinta hotellissa 20 e/vrk

Vaiheinen ihmettelee hotellien laskutusta nettiyhteyksistä: ”Oma kummallisuutensa langattomista yhteyksistä löytyy siitä, että hotelli tarjoaa langatonta yhteyttä 20 euron vuorokausihintaan. Aivan, eihän siinä mitään järkeä olekaan, varsinkin kun viereisessä kahvilassa saa nettiyhteyden kahvikupin kylkiäisenä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Vaikka taannoin omassa blogissanikin kritisoin ilmaisten langattomien verkkojen vähyyttä, on Suomi kuitenkin Wi-Fi-paratiisi verrattuna Isoon-Britanniaan, jossa edes Heathrow’n lentokentällä ei tarjota ilmaista verkkoa matkustajien käyttöön, hotelleista puhumattakaan. Helsinki-Vantaalla saa sentään valita, että minkähän nimistä avointa verkkoa sitä nyt käyttäisi tällä kertaa odottelunaikaiseen surffailuun. Silti kaipaan – More for Free! – aina.