Kulutusjuhla

Nopanheitolla saatu alennus ilahdutti

Norppa heitti noppaa voitokkaasti: ”Piipahdin Ruohonjuuressa hakemassa nopeasti illaksi ruokatarvikkeita. Kassajonossa kuulin myyjättären iloisen äänen, joka kertoi heillä olevan meneillään noppa-tunti. En ollut koskaan kuullutkaan mistään noppa-tunnista. Homma toimii niin, että asiakas saa noppa-tunnin aikana heittää kassalla ihan oikeaa noppaa, ja jos saa silmäluvuksi kuusi, täytyy ostoksistaan maksaa vain puolet.
Edelläni oli kaksi naista ja innostukseni hieman laski, kun ensimmäinen jonossa heitti kuutosen. En ole kovin loistava todennäköisyyslaskennassa mutta ajattelin suoraviivaisesti, ettei ainakaan auta jos kolmesta jo yksi on heittänyt toivotun luvun. Toivonliekki pieneni entisestään kun vielä edellänikin oleva heitti, kuinkas muuten, kuutosen. Mutta antakaas olla, kun sitten tuli minun vuoroni – hyvänen aika – numero kuutonenhan se siinä, ja ostokset puoleen hintaan.
Aivan loistava idea! Olisi ollut todella hyvä idea mielestäni ilman voittoakin mutta lämmitti että tavaroista saikin pulittaa puolet aiottua vähemmän.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Painotettu noppa ja asiakkailla hyvä mieli 😉

  2. Taitaapa olla laittomat markkinointiarpajaiset.