Kulutusjuhla

Myllärin luomulastut maistuvat eri tilanteissa

Noora kehuu: ”Vuoden 2010 luomutuotteeksi valittiin maaliskuussa Myllärin luomulastut. [- – -]
Koemaistaessani lastuja Myllyn tehtailla viime vuonna olin aika varma, että tällaiselle tuotteelle on tilausta — ainakin mä olen keksinyt näille jo parikin erilaista käyttötapaa. Olen huomannut tarttuvani näkkärilastuihin etenkin silloin, kun kaipaan kasvissosekeiton oheen jotain purtavaa. Lastut ovat myös toimiva pohja erilaisille cocktail-snäkseille, jos vaikka haluaa tehdä bileisiin helppoa sormiruokaa. Tykkään itse enemmän ruis- kuin vehnäversiosta, mutta nää on taas makuasioita… ” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Mä en jotenkin ole onnistunut kotiuttamaan näitä lastuja laisinkaan, en vaan kertakaikkiaan näe niitä koskaan missään myynnissä. Ehkä silmäni ovat puuta.