Hanna epäilee, etteivät erilaiset tarrat kauppojen ovissa vaikuta mihinkään: ”Luin Aamulehdestä kuinka Pirkanmaalla Tampereen Kauppakamarin johdolla monet yritykset ovat lähteneet tarroittamaan oviaan vihrein tarroin ja Aamulehti otsikoi ”Vihreä tarra estää liian nuorten viinaostokset Pirkanmaalla. Kertokaahan nyt, että kasvaako siitä vihreästä tarrasta Hulk vai onko se suoranaista kryptoniittia alaikäisille ostajaehdokkaille? Miten tarra estää yhtään mitään?

Ulko-oven tarroista puheenollen tiesittekö, että ravintolan siisteys selviää pian ulko-oven tarrasta? Näin uutisoi Helsingin Sanomat ja herää taas kysymys, että milläs tämä tarra tätä siisteyttä valvoo? Tarjoilija kompastuu koipiinsa, rytinässä uudelleensijoittaa kolmen annosta parsaa hollandaise-kastikkeella kokolattiamatolle ja tarra ovessa ulvoo kuuden korttelin säteellä itkuvirttään?

Voi olla, että otan nyt turhan herkästi tämän, mutta kuka ylipätään sisälle mennessään niitä oven syrjässä olevia tarroja vahtii?” (Mari Koo)