Ruislintu pyrkii paperin vähentämiseen: ”Olen lähes päässyt paperittomaan toimistoon. Äärettömän harvoin tarvitsee tulostaa mitään, ja harvoin paperia tarvitsee edes käsitellä. En kirjoita muisti- enkä kauppalappuja, en saa paperilaskuja, enkä käytä kalenteria. Käytän sähköisiä palveluita niin paljon kuin pystyn.

Netposti on hieno keksintö. Sinne voi rastittaa tiedon, että vastaanottaa kaiken postin yhteistyöyrityksiltä sähköisesti. Sitä mukaa kun uusia yrityksiä liittyy mukaan, saat postisi sähköisesti heiltä automaattisesti. Nettipankista voi suuren osan laskuista vastaanottaa eLaskuina tai jopa laittaa ne automaattiveloitukseen. iPhoneen on saatavissa erilaisia kauppalistasovelluksia (meillä on käytössä foodie.fm, koska siinä kauppalistan voi jakaa useille käyttäjille, toimii myös Nokiassa), käytän myös muita muistilappusovelluksia, luonnollisesti kalenteria ja Knit Buddya, johon saan tiedot keskeneräisistä neuleprojekteistani, puikoistani ja lankatarpeistani.” (Mari Koo)