Pellon pientareella -blogissa on siivottu ja havaittu hyviksi mm. mikrokuituliina, pölyhuiska, ihmesieni sekä varrellinen rikkaimuri: ”[- – -]  varrellinen rikkaimuri on ihan mainio. Se nopeasti käyttöön ottaminen tuosta vain ihan oikeasti näyttää madaltavan kynnystä huomattavasti, käytännössä poistavan sen. Kun näkee jonkun kohdan, jonka siivoaminen ei vie kuin hetken, se tulee tehtyä kun väline on lähellä. Se on myös hyvin monipuolinen. Olen viime päivinä imuroinut katon rajasta, ikkunanlaudoilta ja nurkista ison määrän hämähäkinseittejä ja niihin kiinnittynyttä purua, kuolleita hyönteisiä, pölyä… Sillä pääsee ahtaisiin paikkoihin, hirsien väliin, patterin väliin jne. (Wilfa-mallini on muuten ainoa, jolla voi imuroida myös hieman nestettä (en tosin ole kokeillut) ja se sai hyvät arviot TM:n testissä.)” (Mari Koo)