Kulutusjuhla

Viikon Twitter-poimintoja eli mm. kehuja mainonnalle, piilolinssitarjoukselle ja glögipullolle

Viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa poimin Kulutusjuhlan Twitter-tilillä ns. retwiitattuja viestejä blogikirjoitukseen. Nyt siis taas vuorossa viikon mittaan Twitteristä poimittuja kulutuskommentteja tai ajatuksia.

Kiitos Ollin vinkin, niin nyt kokoamista on helpotettu Favorite-toiminnolla. Lisäksi palautteen perusteella on tehty seuraavat parannukset: linkit vievät nyt suoraan kyseiseen twiittiin ja twiittauspäivämäärä on näkyvissä.

Mitään selittelyjä en nyt tälläkään kertaa lisää kyseisten twiittausten yhteyteen. Kaikki koskettavat siis jollain tavalla kuluttamista ja siksi ne ovat tarttuneet Twitter-haaviin. Seuranta ei tietenkään ole kattavaa, koska kaikkea suomalaista twitteröintiä on mahdotonta tarkkailla, ainakaan näin perustwitterkäyttäjän resursseilla.

18.10. @teppomoisio: Googlen 3D-piirrustusohjelma Sketchup on kyllä mainio. Helppo ja ilmainen. http://bit.ly/d8sWY8

18.10. @timohakkinen: Kahden kuukauden puhelinlaskut: 450e. 1) Jättäkää puhelin kotiin kun reissaatte. 2) Nokian puhelimet, oma wifi + Saunalahti = 10e/min.

19.10. @anttti: Tampereen Carlingsin mainoskyllti: ”Kaikille farkkujen ostajille ylävitonen kaupan päälle!” <- päivä parani heti

19.10. @arcius: Todella nopeaa asiakaspalvelua Nebula.fi:ssä. Laitoin nettiliittymän irtisanomisilmoituksen alle minuutti sitten ja nyt tuli jo vastaus.


19.10. @maijatantere
: Ihan parhaita. @KatriK Paimiolainen Kotileipomo Tanniset tekee muuten tosi hyviä pikkuleipiä!


19.10. @Sademoon
: Kylläpäs on muuten OMO-pyykinpesuaineessa tujukka tuoksu! Ei oikein miellytä.


20.10. @jebaze
: Åttå Drinkero Mansikka-Margarita on aikas hyvää 😉 Kandee maistaa.

21.10. @Ninotskanina: Miksi Fazerin juustosämpyläpussissa lukee ”Uutuus”? Olen syönyt näitä samoja sämpylöitä jo pari vuotta.

21.10. @laurajohansson: Sain niin hyvän piilaritarjouksen snailmailissa, että pakkohan se on hyödyntää. Vähäks retroa!

21.10. @mirz: viime vuoden ketsuppipullon punainen Loimu-pullo ei kiinnostanut yhtään, mutta tämän vuoden sininen on kaunis! http://takala.info/bqd

22.10. @perminna: Löysin salmiakkisisun puolikkaan perinteisestä tervaleijona-askista.


23.10. @suvih
: made excellent coffee with french press. From now on I will use only that instead of normal coffee maker.

– – –

Kannattaa vilkaista myös Kulutusjuhlan Facebook-sivu: siellä nostetaan 0-3 kulutusuutista tai Kulutusjuhlan päivitystä päivittäin esiin. Tosin kaikkia päivityksiä ei ole sinne ohjattu, eli jos fanittaa Facebookissa, niin ei silti joudu (tai saa, varmaan riippuu käyttäjästä, miten sen kokee) näkemään Kulutusjuhlan blogin sisältöä.

Muokattu: päivämäärissä kuukausi korjattu (oli virheellisesti 9., kiitos kommentista, Elina)

3 Comments

  1. Mahtoko kukaan kokeilla saiko ylävitosen? 😀

  2. Kai nämä on kuitenkin ihan lokakuulta? Päivämäärät väittää muuta. 😀

  3. Elina, silkkaa huolimattomuutta väärä kuukausimerkintä, nyt korjattu 🙂 Ja tietysti päivämäärät voi tarkistaa linkkaamalla kyseisiä twiittejä (voivat varmasti tulevaisuudessakin joskus vilahtaa väärälle päivälle).