Kulutusjuhla

Jyväskylän kaupunginkirjastossa myydään kirjoja ja asiakas iloitsee

Jyväskylässä on kaupunginkirjaston poistokirjojen myyjäiset tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina. Kirsimaria iloitsee: ”Aikuisten romaanit maksavat poistohinnastossa euron kappale, lastenkirjat 50 senttiä. Myytävänä on myös tietokirjoja ja lehtiä, äänikirjoja ja vaikka mitä. En ehtinyt ottaa selvää kaikesta, sillä visiittini oli vain parinkymmenen minuutin mittainen. Minulle kävi perinteiset: olin varannut vain 12 euroa rahaa, ja 15 minuutin ja vasta puolentoista pyödän kiertämisen jälkeen (!) suusta pääsi hiljainen uikutus, kun tajusin kantavani jo mukanani enemmän kuin mihin minulla on varaa, ja vielä niin paljon olisi ollut… Myyjäisvierailun rajaaminen budjetilla oli silti tehokasta, sillä muuten olisin ostanut enemmän kuin jaksan kantaa. Onneksi tapahtumassa käy maksuvälineeksi vain käteinen.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Tampereen kirjastot on muuten kiinni marraskuun lopun, piki-verkko menee myös kiinni jossain vaiheessa. Ihan vain jos täällä tamperelaisia on. 🙂

  2. Onon tamperelaisia! Saa kerrankin oikein pitkän laina-ajankin, eli ei muuta kun kirjoja lainailemaan!