Simplicitas-blogin Ritva ei ole vaivautunut lukemaan kauppojen asiakaslehtiä ja jakaa vinkit niiden tulon estämiseen: ”K-ryhmän Pirkasta ei pääse eroon muuten kuin laittamalla Ei mainoksia tai Ei ilmaisjakelua -kyltin postilaatikon pieleen. Pirkka jaetaan nimittäin osoitteettomasti jokaiseen suomalaiseen talouteen, jossa sitä ei erikseen kielletä. Pirkkaa voi halutessaan lukea sähköisesti täällä.

S-ryhmän Yhteishyvän peruutus vaatii soiton maksulliseen asiakasomistajapalveluun (nro 010 76 60210), jossa asia hoitui minuutissa. Koska bonustiedotteet tulevat samassa postituksessa, lehden tulon lopettamisen jälkeen on bonustilannetta seurattava netissä. Asiakasomistaja Online-palvelussa. Sähköinen Yhteishyvä löytyy täältä.

Suomen Lähikaupan Me-lehti peruuntuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun me.lehti(at)lahikauppa.fi . Sähköinen versio on täällä.” (Mari Koo)