Maija Aalto kommentoi Hesarin kolumnissaan kosmetiikkakohuja: ”Ja tietysti, pientähän se kosmetiikan vaikutus on verrattuna siihen, mitä me hengitämme ja syömme. Hysteriaan ei ole syytä.

Silti tuntuu erityisen vastenmieliseltä ajatukselta, että saatan tietämättäni joka päivä sivellä itse iholleni myrkkyä, nautiskellen.

Kosmetiikan kohdalla tavallinen kuluttaja ei ilman kemistin koulutusta edes tajua, mitä purkin kyljessä lukee. On hankalaa äänestää lompakollaan. [- – -] Voisiko isot firmat pakottaa etsimään vaihtoehtoja mahdollisesti vaarallisille aineille jo siinä vaiheessa, kun kyseessä on vasta epäily? Vapaaehtoisesti sitä tuskin kukaan kuitenkaan tekee. Ja en siis tarkoita, että jokaiseen kaupunkilegendaan tulisi reagoida, vaan vain niihin vakavasti otettaviin tieteellisiin tutkimuksiin, hieman varhaisemmassa vaiheessa.” (Mari Koo)