Kulutusjuhla

Ronald McDonaldin kidnapannut ryhmä vaatii videollaan vastauksia eettisyyteen ja ekologisuuteen

Ruoholahden Ronald McDonald kidnapattiin, ja kaappaajaksi ilmoittautunut Food Liberation Army vaatii YouTube-videollaan vastauksia McDonald’sin toimintaan liittyen. Ekologiuutta ja eettisyyttä käsittelevissä kysymyksissä halutaan selko mm. siihen, kuinka paljon kierrätämätöntä jätettä yritys tuottaa vuodessa ja miksei käytetä mahdollisimman eettisesti tuotettua lihaa.

3 Comments

  1. Tää on hauskinta vähään aikaan! :-)) Hienoa, että ihmiset toimii kulmikkaasti välillä!

  2. Tällä hetkellä tuntuu internetissä olevan käynnissä keskustelua siitä, onko kyseessä McDonald’sin sissimainoskampanja. Pitää seurailla, miten Ronaldille käy. Mutta joka tapauksessa olisi kiinnostavaa kuulla Mäkkärin vastaukset esitettyihin kysymyksiin.

  3. Selvitystyön tuloksena näyttää siltä, että kyseessä olisi Jani Leinosen uusin näyttely! Vai ollaanko ihan metsässä? Linkkiä tästä: http://bit.ly/freeronald