Kulutusjuhla

”Olet myyjä, joka osaa ehdottaa minulle jotain ihanaa juustoa”

Heidi asioi Stockmannilla ja antoi positiivista palautetta myyjälle: ”Perjantaisin ostan pari palaa juustoa juustotiskiltä. Jännitän aina saanko myyjäkseni sen söpösti hymyilevän nuoren miehen, joka myy aina niin hyvää juustoa. Sanoin hänelle,että olin iloinen, että juuri hän oli myyjäni koska hän aina osaa ehdottaa minulle jotain ihanaa juustoa. Nuori mies näytti tyytyväiseltä. Taas kerran hän onnistui valinnoissaan upeasti.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Itsekin suosin aina söpöjä ja suuririntaisia myyjätyttöjä, koska heidän myymänsä tuotteet maistuvat paremmilta. Vai olikohan tämä nyt seksistinen kommentti miehen sanomana?

  2. oliko vaalea pitkä poika? 😀

  3. En ymmärtänyt, että kommenttini oli seksistinen, ehkä se oli. En kylläkään puhunut mitään myyjän fyysisestä olemuksesta. Ammattinsa osaava myyjä.

  4. No oh hoijaa. Alkuperäisessä postauksessa ihan selkeästi kiinnitetään huomio ammattitaitoon. Myyjä osaa asiansa, minkä hän on todistanut toistuvasti, eikä ilmeisesti ole paha katsoa, mikä ongelma tässä nyt on? Ja kyllä, Matti, on seksististä sanoa, että valitset myyjäsi yksinomaan ulkonäön ja eritoten rintojen koon perusteella.