Sohva kärsi melkoiset vauriot Forsmanin varastossa (kts. kuvat), mutta yritys ei suostu korvauksiin ja yrittää saada asiakasta saamaan korvaukset kotivakuutuksesta: ”Sohvan jäljet paljastavat että se on ollut varastossa ja sen päälle on lastattu tavaroita. Jäljet eivät ole äkillisiä tapaturmasta johtuvia, mikäli joku noin painava olisi tippunut päälle olisi jälki ollut vielä pahempaa. Tästä reklamoimme samantien Forsmanille, jolloin he aloittivat viivästystaistelun ja heidän vakuutusyhtiön edustaja kehoitti meitä hoitamaan tämän oman kotivakuutuksemme alle jollon Forsman voisi maksaa omavastuun. Näin kuulemma aina on tehty?!? Tästä väittämästä mulla ei ole kirjallista todistusta – tämä keskusteltiin puhelimessa. {- – -} Tässä vaiheessa en enää usko että tulen rahoja sohvasta näkemään. Kyseessä on kuitenkin vain joitain satoja euroja, ja jos miettii aikaa mitä tähän tappeluu on jo mennyt ja kuinka paljon sitä vielä menee, niin tuntikorvaus jonka voin saada on naurettava. Pistän tottakai kuitenkin valituksen tästä vakuutuspiireihin, mutta enpä jaksa uskoa että se vie mihinkään.
Mitä tästä opimme? Forsmanin kuljetusliikettä en voisi suositella kenellekkään – ja uskon ja toivon että sinä joka tämän luet harkitset myös vakavasti muita vaihtoehtoja.” (Mari Koo)