Niko Lipsanen arvioi jäätelöitä: ”GB Glacen (Unilever) Cornetto-jäätelöt eivät ole koskaan olleet varsinaisia suosikkejani. Huomasin kuitenkin S-marketin pakastealtaassa pistaasi-suklaatötterön, mikä herätti mielenkiintoni.

En itse asiassa yleensä erityisemmin pidä pistaasijäätelöstä, koska siinä on vähän marsipaanimainen maku. Halusin kuitenkin kokeilla, toimisiko maku yhdessä suklaajäätelön kanssa. Ja toimihan se.

Suklaa antaa pistaasijäätelölle jämäkkyyttä. Vaikka tötterö ei suosikkieni joukkoon noussutkaan, niin mielestäni pistaasi-suklaajäätelö on huomattavasti parempaa kuin pistaasijäätelö ilman suklaata.

Kun Cornetton makuun pääsin, niin ostin sitten toisenkin. Toisesta S-marketista löytyi sitruunajäätelöä. Siinä oli päällä kermaa ja raikasta sitruunasorbettia. Se oli ehkä vähän turhankin raikasta, koska päivä ei aurinkoisuudestaan huolimatta ollut erityisen lämmin. Hyvää kuitenkin.” (Mari Koo)