Kulutusjuhla

Sähköpyörän akusta ei saa tehoja irti

Maalainen ei ole tyytyväinen sähköpyörähankintaansa: ”Ostin sähköpyörän joka vietti 7 kk takuukorjauksessa Tampereella, tuli takaisin ja kokeilin sitä eilen: Paljoa se ei parantunut. Kyse oli siitä että akusta ei saada tehoja irti. Ajo oli tuskien taivalta, suureksi osaksi siksi että oli kylmä ja minulla ohuet hanskat, mutta myös siksi että ”kuolleen miehen kahva”, jota on painettava, jotta moottori toimii on onneton. Koko huomio kiinnittyy vasempaan peukaloon, joka puutuu. Åian puutuu koko kroppa. Teknologinen hurina ärsyttää. Hieman kevyempää polkea, mutta ei paljon. Jos omistaa vaihdepyörän, se voittaa. Ilman moottoria sähköpyörä on liian raskas.” (Mari Koo, kiitos linkistä, @nlipsane )

1 Comment

  1. Juuri näin, sitä saa mitä tilaa..Itse sähköistin oman pyöräni kts http://www.kuetron.fi E-SPIN muunnossarjalla ja ei niin mitään vikaa ole ollut. Kolmatta kautta mennään. Ja jos akku loppuu mun sähkösestä jalkarattaasta, niin eipä polkeminen ilman sähköapua ole kummosempaa rehkimistä, pyöräni ku on ollu alunperin jo herkkä polkea. Sähkön kanssa entistä herkempi.