Kulutusjuhla

Vähemmän purkkaa isommalla rahalla ja kehut Xylimax-pastilleille

pni jakaa xylitol-tuotehavaintoja: ”Satuin meinaan kaupassa huomaamaan, että Airwaves on näköjään lanseerannut uuden kovan pakkauksen, tuollaisen kuvassa näkyvän muovituubin. Ovat kuitenkin tehneet tuubista niin pienen, että siihen mahtuu vähän vähemmän purkkaa kuin pussiin (jossa siis 25 purkkatyynyä), mutta hinta näyttäisi kuitenkin olevan pussia kalliimpi. Ja montako puyrkkatyynyä on tuubissa? Kaksikymmentäyksi! Pariton määrä. Höh ja heh.

Mutta samalla ajattelin kehaista, kun nyt xylitolista on puhe, Fazerin Xylimax täysxylitolipastilleja. Hyviä ovat, etenkin tuo salmiakkiversio.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Suosittelen kaikille xylitolpastilleja. Ei tarvi mässyttää, jauhaa ja poksutella ja jätettä syntyy paljon vähemmän.