Kulutusjuhla

Chilimaustetut maapähkinät ovat pähkinää vain 46 prosenttisesti

Benrope havaitsi, että chilimaustettujen maapähkinöiden tuoteselosteen mukaan sisältö on vain 46 prosenttisesti pähkinää: ”Kotona kurkkasin pähkinäpussin tuoteselostetta, nikottelin muutaman hetken kunnes päätin ottaa pussista kuvan ja polkata. Ei jumalauta, PÄHKINÖISSÄ ON ALLE PUOLET PÄHKINÄÄ! Anteeksi huutaminen. Koskaan aikaisemmin ei vain ole tullut mieleen, että maustetuissa pähkinöissä vetelen enemmän nassuun muuta mössöä kuin pähkinää. Kyllä on tämäkin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Minä vielä jotenkin ymmärrän, että kuorrutetuissa pähkinöissä on muutakin kuin pähkinää, mutta ostin männäviikolla kuivattua ananasta, jossa oli 47% ananasta! Sisällysluettelossa oli ensimmäisenä sokeri, joten tuotteessa oli suunnilleen puolet sokeria.